SOLODOOR je předním českým producentem interiérových dveří a obložkových zárubní se sídlem v západočeské Sušici. Od roku 1997 zde vyrábí finančně dostupné, spolehlivé, kvalitní a funkční dveře a zárubně. Kořeny firmy ale sahají hlouběji do historie dřevařského průmyslu v Sušici, která se celosvětově proslavila výrobou sirek. Sirkárna SOLO Sušice byla založena již v roce 1839, takže tradice, na kterou SOLODOOR navazuje, je opravdu dlouhodobá a společnost je v současné době jediným pokračovatelem této značky v regionu, který zde stále vyrábí. Organizace opakovaně potvrdila kvalitu svých výrobků obhájením značky Czech Made.
Kromě výrobků prvotřídní kvality poskytuje SOLODOOR prostřednictvím svých značkových prodejen také širokou škálu doplňkových služeb, mezi které patří odborné poradenství, nezávazná kalkulace ceny, vizualizace dveří ve zvoleném interiéru, profesionální montáž, a navíc také možnost získání nadstandardní pětileté záruky. Je spolehlivým partnerem, který klientovi usnadňuje celý nákupní proces, šetří mu čas i starosti.
Sušický výrobce dlouhodobě věnuje zvýšenou pozornost vlivům provozu společnosti na životní prostředí. A to nejen proto, že sídlí na okraji CHKO Šumava a Národního parku Šumava. „Jsme hrdými nositeli ekoznačky Ekologicky šetrný výrobek, která je pro nás jednoznačným potvrzením toho, že děláme věci správně,“ popisuje Jiří Mužík.
Více informací najdete na: www.solodoor.cz

Více informací o Národním programu Česká kvalita naleznete zde: